banner

Pipa LED

Salaku supplier tube LED profésional, kami geus dimekarkeun ogé runtuyan produk LED tube pikeun kaperluan pasar béda.Wepabrik tube lampu sorangan kalawan 5 jalur produksi kacida otomatis, nu bisa produk T8 LED Tube, T5 LED tabung na T6 LED tabung. Salaku aranjeunna ngagantian LED lampu fluoresensi, tube LED disebut oge lampu fluoresensi LED, dipingpin tabung fluro, bohlam lampu tube LED atawa tube LED. tabung LED kami anu Certified kalawan CE | EMC | LVD | RoHS | ERP |UL | DLC | INMETRO | NOM | SMARK | SAA | SASO | CB. Xinguangyuan Lampu nyaéta produsén tube LED profésional di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsén Tube LED, produsén Tube LED T5, produsén Tube T8 LED, produsén Tube LED T6.

24 Total

Ninggalkeun Pesen Anjeun