banner

Lampu Panel LED

LEDLampu Panel mangrupikeun salah sahiji penjual panas LED lihgting. Aranjeunna ngagentos lampu lampu tabung fluoresensi tradisional sareng ngagentos ku lampu panel anu dirancang sederhana. Lampu panel dibagi kana lampu panel badag jeung leutik. Pikeun lampu panel badag, éta bisa boh lampu panel lampu tukang atawa lampu panel lampu tepi. Pikeun metoda instalasi, urang bisa milih lampu panel recess atawa string ditunda lampu panel ningkatna. Upami langkung saé gaduh pamasangan pamasangan permukaan, pigura logam konvérsi tiasa dianggo. Wattage lampu Panel LED biasana dibasajankeun 36W dugi ka 40w pikeun lampu panel 2x2 atanapi lampu panel 1x4. Pikeun lampu panel 2x4, wattagena antara 72W dugi ka 80W. For lampu panel leutik, sagigireun ngabentuk reses tradisional ningkatna atawa permukaan ningkatna lampu panel, urang ayeuna ogé boga supir terpadu, ultra langsing, lampu tukang, farmless jeung cutout adjustable lampu panel leutik buleud atawa pasagi. Lampu panel leutik gaduh rating kakuatan 3w, 6w, 9w, 12w, 15w, 18w sareng 24w. Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsén profésional tina Lampu Panel LED di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun merek Lampu LED ngarah. Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsén Lampu Panel LED.

Ninggalkeun Pesen Anjeun