banner

Lampu Fluoresensi

Flampu luorescent nyaéta generasi kahiji lampu tubular. Ieu bisa digolongkeun dumasar diaméter tube, nu kulawarga ngawengku tube fluoresensi T4, tube fluoresensi T5, tube fluoresensi T6, tube fluoresensi T8, tube fluoresensi T10 na tube fluoresensi T12. Model anu pang populerna kalebet 36watt, 40 watt sareng 58 watt T5 sareng tabung fluoresensi T8 tina dasar G5 sareng G13. Salian ti tabung lempeng, aya ogé lampu fluoresensi kukupu 2D sareng lampu tabung fluoresensi sirkular anu biasana dianggo pikeun lampu lampu siling. Aranjeunna nganggo basa GR8 atanapi GR10q. Urang ogé produk bentukna H jeung U bentuk bohlam lampu fluoresensi nu ngawengku PLS jeung lampu PLL of 3w, 5w, 7w, 9w, 11w, 13w, 18w, 24w jeung 36w, nu ngagunakeun G23, GX23. 2G7 2G11 basa. Xinguangyuan Lighting mangrupikeun produsén profésional pikeun Lampu Fluoresensi sareng Lampu di Cina. Kami nyayogikeun jasa OEM OEM pikeun merek Lampu sareng Lampu LED ngarah. Xinguangyuan cahaya nyaéta produsén ngarah tina Lampu Fluoresensi, T4 Lampu Fluoresensi, T5fluoresensi Lampu, T6Fluoresensi Balada Pabrikan, T8Fluoresensi Balada Pabrikan, T10Fluoresensi Balada Manufacturers, T12Fluorescent Balada Manufacturers.

Ninggalkeun Pesen Anjeun