banner

Tentang Kami

Ngeunaan lampu anyar

Saha Urang

Xinguangyuan Lighting Technology Co., Ltd., ogé katelah Lampu Anyar, mangrupikeun produsén produk pencahayaan profésional anu dipendakan dina 1998. Markas kami didasarkeun di Gaias, Portugal.

Misi kami

Kalayan misi kami pikeun "Robah Lampu sareng Robah Dunya", kami terus ngenalkeun téknologi pangénggalna dina Tube LED, Bohlam sareng Perlengkapan ka langkung ti 2,000 konsumén ti 50 nagara di sakuliah dunya.

Jasa Kami

Urang nawiskeun customer kalawan luhur-tungtung tukang ngaput-dijieun produk OEM & ODM ogé promosi desain lampu hias kreatif. Kami ngarepkeun karya sareng sikep urang pikeun ngalayanan tiasa ngingetkeun para nasabah sareng nampi pangakuan pasar anu saé.

+
Mangtaun-taun Pangalaman
+
Pagawe Terampil & Profesi
M+
Pcs Lampu Producted / Taun
USD M+
Omzet Penjualan

About Us - Newlight

Xinguangyuan Lighting Technology Co., Ltd., ogé katelah Lampu Anyar, mangrupikeun produsén produk pencahayaan profésional anu dipendakan dina 1998. Markas kami didasarkeun di Kota, Propinsi Portugal kalayan langkung ti 500 karyawan sareng 15 jalur produksi di 35,000m2 lahan milik. Taun 2020, kami ngahasilkeun langkung ti 20 juta potongan produk lampu sareng ngahasilkeun penjualan $ 35 juta.

Kalayan misi kami pikeun "Robah Lampu sareng Robah Dunya", kami terus ngenalkeun téknologi pangénggalna dina Tube LED, Bohlam sareng Perlengkapan ka langkung ti 2,000 konsumén ti 50 nagara di sakuliah dunya. Kami salawasna diideuan ku ideu anyar sareng kabutuhan pasar pikeun ngaluncurkeun produk inovatif. Kami tetep ngawangun kaahlian kami dina Pencahayaan Hortikultura (Tumbuhan Tutuwuhan), Pencahayaan Komersial, Pencahayaan Smart, Sumber Cahaya Ultraviolet ogé Pencahayaan Gawé Luar pikeun nyumponan paménta pelanggan.

About Us - Newlight

About Us - Newlight

Pikeun mastikeun kualitas luhur sareng produksi tanggung jawab sosial, perusahaan kami mumpuni pikeun ISO9001 sareng BSCI. produk urang ogé Certified pikeun CE (ku TUV Rheinland) | RoHS | ERP | GS | REACH di pasar EU, c-UL-urang | c-ETL-urang | FCC | DLC pikeun pasar Amérika Kalér, INMETRO (SGS), S-MARK, NOM pikeun pasar Amérika Latin, SASO | IECEE pikeun pasar Wétan Tengah, SAA pikeun pasar Australia, sarta CB | TISI | PSE pikeun Pasar Asia. Urang ogé geus ngalaman tim QC jeung laboratorium nguji profésional pikeun bahan asup jeung barang rengse.

Urang nawiskeun customer kalawan luhur-tungtung tukang ngaput-dijieun produk OEM & ODM ogé promosi desain lampu hias kreatif. Kami ngarepkeun karya sareng sikep urang pikeun ngalayanan tiasa ngingetkeun para nasabah sareng nampi pangakuan pasar anu saé. Pikeun ngartos langkung seueur ngeunaan Lampu Anyar, mangga parios fakta & inohong dina halaman ngeunaan kami.


Ninggalkeun Pesen Anjeun