Smart LED Bulb

Bohlam Filamén & Bohlam SMD

Dimmable & Kontrol CCT Kontrol APP Wifi / Kontrol Sora Alexa Pamandangan Pencahayaan Ditetepkeun / Kontrol Grop Penjadwalan Waktos Bisa

APP dikawasa pamandangan cahaya

Lampu siling

Bohlam hiasan

Bohlam Filamén Kartun

Lucuna Wangun Filamén Lampu Pangaruh Panon-catching Warna cahaya ODM Kustomisasi | Desain on Request Rancang Angka & Téma Anjeun Sorangan

APP dikawasa pamandangan cahaya

Lampu siling

Xin Guang Yuan (Lampu Anyar) Lighting Technology Co.,Ltd.,

Nyaeta pabrik OEM sizable ngadegkeun

Salaku produsén ngarah produk LED & Lampu fluoresensi, Lampu Anyar diwanohkeun héjo, dipercaya jeung harga produk cahaya kalapa tina efficacy tinggi jeung kualitas. Pikeun ningkatkeun kamampuan ODM & OEM kami, kami terus ningkatkeun R&D sareng jalur produksi pikeun ngaluncurkeun rupa-rupa desain anyar kalebet lampu LED, tabung sareng bohlam.

Kéngingkeun conto

Ninggalkeun Pesen Anjeun