banner

Drita e panelit LED

LEDPanel Light është një nga shitësit e nxehtë të ndriçimit LED. Ata zëvendësojnë pajisjen tradicionale të ndriçimit të tubave fluoreshente dhe e zëvendësojnë atë me një dritë paneli të dizajnuar të thjeshtë. Drita e panelit ndahet në dritë të panelit të madh dhe të vogël. Për dritën e panelit të madh, mund të jetë drita e panelit të dritës së prapme ose drita e panelit të dritës së skajit. Për metodën e instalimit, ne mund të zgjedhim dritën e panelit të prerjes ose dritën e panelit të montimit të varur. Nëse preferohet instalimi i montimit në sipërfaqe, mund të përdoret një kornizë metalike e konvertimit. Fuqia e dritës së panelit LED zakonisht varion nga 36W në 40w për një dritë paneli 2x2 ose dritë paneli 1x4. Për dritën e panelit 2x4, fuqia varion nga 72W në 80W. For Drita e vogël e panelit, përveç formimit të dritës tradicionale të panelit të montimit në gropë ose të montimit në sipërfaqe, ne tani kemi gjithashtu dritë të integruar me drejtues, ultra të hollë, me ndriçim të pasëm, dritë të vogël paneli pa fermë dhe me prerje të rregullueshme në formë të rrumbullakët ose katrore. Drita e panelit të vogël ka një vlerësim të fuqisë prej 3w, 6w, 9w, 12w, 15w, 18w dhe 24w. Xinguangyuan Lighting është një prodhues profesional i panelit LED në Kinë. Ne ofrojmë shërbime OEM OEM për markat kryesore të ndriçimit LED. Xinguangyuan Lighting është një prodhues i dritave të paneleve LED.

Lini Mesazhin Tuaj