Llambë LED e zgjuar

Llamba me filament & llamba SMD

Kontrolli i zbehtë dhe CCT Kontrolli i APP-së Wifi / Kontrolli zanor Alexa Skenat e paracaktuara të ndriçimit / Planifikimi i kohës Kontrolli i grupit i realizueshëm

Skenat e ndriçimit të kontrolluar nga APP

Llamba e tavanit

Llambë dekorative

Llambë me filament vizatimor

Efekti i dritës me filament në formë qesharake Ndriçimi me ngjyra që bie në sy Përshtatje ODM | Dizajni sipas kërkesës Dizajnoni figurat dhe temat tuaja

Skenat e ndriçimit të kontrolluar nga APP

Llamba e tavanit

Teknologjia e ndriçimit Xin Guang Yuan (Dritat e Reja) Co., Ltd.,

Është krijuar një fabrikë e konsiderueshme OEM

Si prodhuesi kryesor i produkteve LED dhe llambave fluoreshente, New Lights prezantoi produkte ndriçimi jeshil, të besueshëm dhe konkurrues me çmim, me efikasitet dhe cilësi të lartë. Për të përmirësuar aftësinë tonë ODM & OEM, ne vazhdojmë të përmirësojmë linjat tona të R&D dhe të prodhimit për të nxjerrë një gamë të gjerë dizajnesh të reja duke përfshirë ndriçuesit LED, tubat dhe llambat.

Merrni mostra

Lini Mesazhin Tuaj