banner

LED цевка

Како професионален добавувач на LED цевки, имаме добро развиена серија производи за LED цевки за различни потреби на пазарот. Weсопствена фабрика за светлосни цевки со 5 високоавтоматски производствени линии, што може да произведе T8 LED цевка, T5 LED цевки и T6 LED цевки. Бидејќи тие се LED замена на флуоресцентна светилка, LED цевката се нарекува и LED флуоресцентна светлина, LED флуро цевки, LED сијалица или цевка LED. Нашите LED цевки се сертифицирани со CE | ЕМС | LVD | RoHS | ERP | UL | DLC | ИНМЕТРО | НОМ | СМАРК | ССА | САСО | CB. Xinguangyuan Lighting е професионален производител на LED цевки во Кина. Обезбедуваме OEM услуги за водечки брендови за LED осветлување. Xinguangyuan Lighting е производител на LED цевки, производител на LED цевки T5, производител на LED цевки T8, производител на LED цевки T6.

24 Вкупно

Оставете ја вашата порака