banner

Флуоресцентни светилки

Fлуоресцентна светилка е првата генерација на тубуларна светлина. Може да се класифицира според дијаметарот на цевката, кој семејството вклучува флуоресцентна цевка Т4, флуоресцентна цевка Т5, флуоресцентна цевка Т6, флуоресцентна цевка Т8, флуоресцентна цевка Т10 и флуоресцентна цевка Т12. Најпопуларниот модел вклучува 36 вати, 40 вати и 58 вати T5 и T8 флуоресцентна цевка од G5 и G13 бази. Покрај правата цевка, има и 2D пеперутка флуоресцентна светилка и кружна флуоресцентна цевка светлина кои главно се користат за осветлување на таванските светилки. Тие користат или GR8 или GR10q бази. Ние, исто така, произведуваме флуоресцентна сијалица во форма H и U форма која вклучува PLS и PLL светилка од 3w, 5w, 7w, 9w, 11w, 13w, 18w, 24w и 36w, што користи G23, GX23. 2G7 2G11 бази. Xinguangyuan Lighting е професионален производител на флуоресцентни светилки и светилки во Кина. Обезбедуваме OEM OEM услуги за водечки брендови на LED светилки и светилки. Xinguangyuan Lighting е водечки производител на флуоресцентни светилки, T4 флуоресцентни светилки, T5 флуоресцентни светилки, T6 флуоресцентни балади производители, T8 флуоресцентни балади производители, T10 флуоресцентни балади производители, T12Fluscent.

Оставете ја вашата порака