LED Panel Lights

LED панел светла

Microwave Sensor LED Tubes

LED цевки со сензор за микробранови

Паметна LED сијалица

Сијалици со влакно и SMD светилки

Контрола со затемнување и CCT Контрола на Wifi APP / Alexa гласовна контрола однапред дефинирани сцени на осветлување / Временски распоред Изводлива контрола на група

Сцени со контролирано осветлување на APP

Плафонска светилка

Декоративна сијалица

Цртан филм сијалица со влакно

Ефект на светлина со забавен облик на влакно Осветлување во боја Приспособување ODM | Дизајн по барање Дизајнирајте свои фигури и теми

Сцени со контролирано осветлување на APP

Плафонска светилка

Ксин Гуанг Јуан (Нови светла) технологија за осветлување копродукции, ООД,

Воспоставена е голема фабрика за OEM

Како водечки производител на LED производи и флуоресцентни светилки, New Lights воведе зелени, сигурни и ценовно конкурентни производи за осветлување со висока ефикасност и квалитет. За да ја подобриме нашата способност за ODM и OEM, ние продолжуваме да ги надградуваме нашите линии за истражување и развој и производствени линии за да прикажеме широк спектар на нови дизајни, вклучувајќи LED светилки, цевки и светилки.

Добијте примероци

Оставете ја вашата порака