banner

Tabung LED Kab

Minangka supplier tabung LED profesional, kita wis dikembangaké uga seri produk LED Tube kanggo kabutuhan pasar beda.Wepabrik tabung cahya dhewe karo 5 baris produksi Highly otomatis, kang bisa produk T8 LED Tube, T5 LED Tubes lan T6 LED Tubes. Minangka panggantos LED lampu neon, tabung LED uga disebut lampu neon LED, tabung fluro sing dipimpin, bohlam lampu tabung LED utawa LED tabung. Tabung LED kita disertifikasi CE | EMC | LVD | RoHS | ERP |UL | DLC | INMETRO | NOM | SMARK | SAA | SASO | CB. Xinguangyuan Lighting minangka produsen tabung LED profesional ing China. Kita nyedhiyakake layanan OEM kanggo merek Lampu LED sing unggul. Xinguangyuan Lighting minangka Produsen Tube LED, produsen Tabung LED T5, produsen Tabung LED T8, produsen Tabung LED T6.

24 Total

Ninggalake Pesen Panjenengan