banner

Lampu Panel LED

LEDLampu Panel minangka salah sawijining penjual lampu LED. Padha ngganti lampu tabung neon tradisional lan ngganti karo lampu panel dirancang prasaja. Lampu panel dipérang dadi lampu panel gedhe lan cilik. Kanggo lampu panel gedhe, bisa dadi lampu panel lampu latar utawa lampu panel pinggir. Kanggo cara instalasi, kita bisa milih lampu panel recess utawa lampu panel sing dilereni soko tugas. Yen luwih becik duwe instalasi pemasangan permukaan, pigura metalik konversi bisa digunakake. Watt lampu Panel LED biasane kisaran saka 36W nganti 40w kanggo lampu panel 2x2 utawa lampu panel 1x4. Kanggo lampu panel 2x4, wattage kisaran saka 72W nganti 80W. For cahya panel cilik, Kejabi mbentuk recess soyo tambah tradisional utawa lumahing soyo tambah cahya panel, kita saiki uga wis driver terpadu, Ultra slim, cahya mburi, farmless lan cutout luwes cahya panel cilik saka wangun bunder utawa kothak. Lampu panel cilik nduweni rating daya 3w, 6w, 9w, 12w, 15w, 18w lan 24w. Xinguangyuan Lighting minangka produsen profesional Lampu Panel LED ing China. Kita nyedhiyakake layanan OEM OEM kanggo merek Lampu LED sing unggul. Xinguangyuan Lighting minangka produsen Lampu Panel LED.

Ninggalake Pesen Panjenengan