banner

Lampu Filamen LED Kab

LBohlam filamen ED minangka versi LED saka pijar utawa bohlam Edison, sing kadhangkala disebut bohlam LED Edison. Dheweke masang chip LED ing basis filamen keramik kanggo nggawe lampu filamen sing bisa nggayuh 360 °. lighting, nalika wangun filamen dirancang kanggo niru efek cahya tungsten. Kanggo bohlam filamen, padha bisa nggunakake filamen alus utawa hard, lan uga kasedhiya ing wangun bohlam beda kaya kita duwe bohlam filamen lilin utawa bohlam filamen wangun globe. We uga nawakake kustomisasi ing warna cangkang bohlam sing mesthi cocog karo kabutuhan sampeyan. Bohlam filamen kasedhiya kanggo tujuan cahya umum, tujuan hiasan lan minangka produk fungsional kanggo tujuan cahya tartamtu. Xinguangyuan Lighting minangka produsen profesional Bohlam Filamen LED ing China. Kita nyedhiyakake layanan OEM OEM kanggo merek Lampu LED sing unggul. Xinguangyuan Lighting minangka produsen lampu filamen LED, produsen lampu filamen.

26 Total

Ninggalake Pesen Panjenengan