banner

Lampu Dekoratif

Dlampu LED ekoratif duwe macem-macem perlengkapan lucu lan bolam. Kita duwe bohlam lukisan laser sing cangkang bohlam duwe gambar sing beda kanggo nyukupi kabutuhan dekorasi perayaan sing beda. Kita uga duwe bohlam kembang api 3D sing nggawe pola kembang api kanthi gaya 3D. Kita uga duwe bohlam Edison vintage tradisional uga bohlam Edison versi LED sing dikenal minangka bohlam RN, sing nggunakake desain kolom plastik sing nuntun cahya kanggo nggawe pola filamen sing menarik. Xinguangyuan Lighting minangka pabrik Cina sing spesialisasine ing Pabrik Lampu LED Dekoratif. Kita nyedhiyakake layanan Lampu OEM kanggo merek Lampu LED terkemuka. Xinguangyuan Lighting minangka produsen Lampu LED Dekoratif, Bohlam Edison, Produsen Bohlam RN, Produsen Bohlam Hiasan.

Ninggalake Pesen Panjenengan