banner

Babagan awake dhewe

Babagan LAMPU ANYAR

Sapa Kita

Xinguangyuan Lighting Technology Co., Ltd., uga dikenal minangka Lampu Anyar, minangka produsen produk lampu profesional sing ditemokake ing taun 1998. Markas kita adhedhasar ing Gaias, Portugal.

Misi Kita

Kanthi misi "Ngganti Cahya lan Ngganti Donya", kita terus ngenalake teknologi paling anyar ing Tabung LED, Bohlam lan Perlengkapan menyang luwih saka 2,000 pelanggan saka 50 negara ing saindenging jagad.

Layanan Kita

We offer customer karo dhuwur mburi Ngatur-digawe OEM & ODM produk uga mromosiaken Creative desain cahya hiasan. Muga-muga karya lan sikap kita bisa ngematake para pelanggan lan entuk pangenalan pasar sing apik.

+
Taun Pengalaman
+
Tenaga Kerja & Profesi
M+
Pcs Lampu Diproduksi / Taun
USD M+
Omzet dodolan

About Us - Newlight

Xinguangyuan Lighting Technology Co., Ltd., uga dikenal minangka Lampu Anyar, minangka produsen produk lampu profesional sing ditemokake ing taun 1998. Markas kita adhedhasar ing Kutha, Provinsi Portugal kanthi luwih saka 500 karyawan lan 15 jalur produksi ing 35.000m2 tanah sing diduweni. Ing taun 2020, kita ngasilake luwih saka 20 yuta produk lampu lan ngasilake adol $ 35 yuta.

Kanthi misi "Ngganti Cahya lan Ngganti Donya", kita terus ngenalake teknologi paling anyar ing Tabung LED, Bohlam lan Perlengkapan menyang luwih saka 2,000 pelanggan saka 50 negara ing saindenging jagad. Kita tansah inspirasi dening gagasan anyar lan pasar perlu kanggo muter metu produk inovatif. Kita terus mbangun keahlian kita babagan Lampu Hortikultura (Tuwuhan Tanduran), Lampu Komersial, Lampu Cerdas, Sumber Cahaya Ultraviolet uga Lampu Kerja Luar Ruangan kanggo nyukupi panjaluk pelanggan.

About Us - Newlight

About Us - Newlight

Kanggo mesthekake produksi kualitas dhuwur lan tanggung jawab sosial, perusahaan kita qualified kanggo ISO9001 lan BSCI. Produk kita uga disertifikasi kanggo CE (dening TUV Rheinland) | RoHS | ERP | GS | REACH ing pasar EU, c-UL-us | c-ETL-kita | FCC | DLC kanggo pasar Amerika Utara, INMETRO (SGS), S-MARK, NOM kanggo pasar Amerika Latin, SASO | IECEE kanggo pasar Timur Tengah, SAA kanggo pasar Australia, lan CB | TISI | PSE kanggo Pasar Asia. Kita uga wis ngalami tim QC lan laboratorium testing profesional kanggo materi mlebu lan barang rampung.

We offer customer karo dhuwur mburi Ngatur-digawe OEM & ODM produk uga mromosiaken Creative desain cahya hiasan. Muga-muga karya lan sikap kita kanggo ngladeni bisa ngematake para pelanggan lan entuk pangenalan pasar sing apik. Kanggo ngerti luwih lengkap babagan Lampu Anyar, priksa fakta & tokoh ing kaca babagan kita.


Ninggalake Pesen Panjenengan