Lampu LED Smart Kab

Lampu Filamen & Lampu SMD

Dimmable & Kontrol CCT Kontrol APLIKASI Wifi / Kontrol Suara Alexa Adegan Pencahayaan sing wis ditemtokake / Kontrol Grop Penjadwalan Wektu Bisa

APP Controlled Lighting Scenes

Lampu Langit-langit

Bohlam hiasan

Bohlam Filamen Kartun

Funny Shaped Filament cahya efek Mripat-keno werna cahya ODM Kustomisasi | Desain ing Panyuwunan Desain Tokoh & Tema Panjenengan

APP Controlled Lighting Scenes

Lampu Langit-langit

Xin Guang Yuan (Lampu Anyar) Lighting Technology Co.,Ltd.,

Apa pabrik OEM sing cukup gedhe diadegake

Minangka produsen produk LED & Lampu neon sing unggul, Lampu Anyar ngenalake produk lampu sing ijo, dipercaya lan regane kompetitif kanthi khasiat lan kualitas dhuwur. Kanggo nambah kemampuan ODM & OEM, kita terus nganyarke R&D lan jalur produksi kanggo ngluncurake macem-macem desain anyar kalebu luminair LED, tabung lan bolam.

Entuk conto

Ninggalake Pesen Panjenengan